Om du behöver mer information eller har några frågor om vår webbplats friskrivning, vänligen kontakta oss via e-post på [email protected]

Friskrivningsklausul för logicbomb.se

All information på denna webbplats publiceras i god tro och endast för allmän informationsändamål. Logic Bomb garanterar inte informationens fullständighet, tillförlitlighet och noggrannhet. Alla åtgärder du vidtar för informationen du hittar på denna webbplats (logicbomb.se) sker helt på egen risk. kommer inte att hållas ansvariga för förluster och / eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Från vår webbplats kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Samtidigt som vi strävar efter att endast tillhandahålla kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser, har vi ingen kontroll över innehållet och naturen på dessa webbplatser. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan föregående meddelande och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha gått ’dåligt’.

Tänk också på att när du lämnar vår webbplats kan andra webbplatser ha olika sekretesspolicyer och villkor som ligger utanför vår kontroll. Var noga med att kontrollera integritetspolicyn för dessa webbplatser såväl som deras ”användarvillkor” innan du gör något företag eller laddar upp någon information.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du härmed vår ansvarsfriskrivning och samtycker till dess villkor.

Uppdatering

Om vi ​​uppdaterar, ändrar eller gör några ändringar i detta dokument kommer dessa ändringar att publiceras här.